Afbeelding

Klein en ambachtelijk craftbierfestival in Brielle

Algemeen 286 keer gelezen

Brielle - In de vestingstad Brielle word op zaterdag 27 mei voor de 7e keer een regionaal bierfestival georganiseerd in ’t Kont van het Paard en De Vergulde Colff. Deze keer komen vier van de zes aanwezigen brouwerijen uit Rotterdam maar ook Goeree Overflakkee en Brielle zelf zijn vertegenwoordigd.

De aanwezige brouwers zijn: Brouwerij Solaes; Brouwerij ROTT; Brouwerij VET & LAZY; Brouwerij Tureluur; Brouwerij JELSTER; Brielsch Brouwersgilde/Brouwerij ’t Kont van het Paard.

Voor het entertainment word gezorgd door Andre Hazel, Andre´ Hazel is een singer/zongwriter, geboren op Aruba en dat hoor je terug in zijn zomerse muziek. Hij geeft je alleen maar positieve vibes met zijn charismatische performance.

Verder zal de muzikale omlijsting verzorgt worden door het Brielse DJ duo “Cirque De Vinyl” zoals de naam zegt wordt er gedraaid met LP’s met voornamelijk heerlijke soul, funk en disco!

De kosten om deel te nemen aan het festival bedragen €15,- en u krijgt hiervoor een proefglas die u mee naar huis kan nemen en drie muntjes om uw glas te laten vullen bij de deelnemende brouwers en aan de bar in ‘t Kont van het Paard. 

Het festival zal beginnen om 13.00 uur en duurt tot uiterlijk 18.00 uur. U vind ’t Kont van het Paard aan de Kaatsbaan 1 in de vesting van Brielle. 

Uit de krant