Afbeelding

Alle ingrediënten voor échte ‘Summer Vibes’ aanwezig!

Algemeen 552 keer gelezen

Brielle - Een DJ op het plein, vrolijke meiden die hartjes en lieve complimentjes uitdeelden, opzwepende muziek van de brassband en zingende diva’s. Met je vriendinnen lekker gek op de foto in de oldtimer VW Photobus. Met je moeder mocht ook. Of je oma. Of allemaal. Wat wil je nog meer om het echte zomer gevoel te krijgen? 

Wel ladies Only natuurlijk. En hele leuke winkels met mooie aanbiedingen, een lekker drankje of een hapje. Vrolijke zomer mode, mooie we-gaan-lekker-genieten home decoraties en lekkernijen uit eigen land en ver daarbuiten. En dan, als je helemaal uitgeshopt en gedanst was dook je nog even een restaurant of een café in (allebei kon ook) om de avond af te sluiten met een heerlijke drankje of een compleet diner. En dat alles afgeblust met een stralende zon!

Klinkt mooi he? En dat was het ook. Ladies Night Brielle. Zoals ieder jaar ook dit keer weer een avond vol gezelligheid en fun. Zelfs de enkele man die zich in de winkels durfden te vertonen had het meer dan naar zijn zin.

In de Nobelstraat werd uitbundig gedanst bij de muziek van de brassband met de hooggehakte en met kleurige veren getooide danseressen. Maar ook op het marktplein bij de DJ en de Photoboothbus was het iedere keer druk en gezellig.

Bij de horeca strippenkaart mocht iedereen een mooie kleurige sjaal uitzoeken als cadeautje (‘wel meteen omdoen hoor…”) en dat liet niemand zich twee keer zeggen. Dus al gauw liepen de meeste dames er nóg vrolijker bij dan ze al waren.

Het maakte ook helemaal niet uit of je alleen rondliep of met een hele groep, iedereen was even gezellig, vrolijk en opgewekt. Dan weer kreeg je een sticker uitgedeeld met de positieve tekst: “Als ik jou zie ben ik blij” of je kreeg een hartje van een van de hartenmeisjes.

Zomaar ineens kon je de Diva’s tegen komen in schitterend kostuum die een mooie serenade ten gehore brachten.

Iedere winkelier had zijn of haar best gedaan er iets moois van te maken. Een mooi versierde etalage of een hele buitenruimte ingericht. De terrassen zaten vol en binnen in de horeca gelegenheden was het ook gezellig druk.

Gelukkig waren de meeste ladies vrij de dag erna. Slim om deze Ladies Night te plannen op de woensdag voor Hemelvaartdag zodat veel vrouwen lekker konden uitrusten en, voetjes op de bank, bij konden komen van uren shoppen, lachen, drinken en rondslenteren.

Ladies Night Brielle, al jaren een begrip!

Uit de krant