Afbeelding
Foto: PR

Actiebijeenkomst over de bereikbaarheid van Voorne aan Zee

Algemeen 516 keer gelezen

Brielle - Op 2 juni organiseert de SP Voorne aan Zee in het Brestheater in Brielle een openbare actiebijeenkomst over de problemen met de bereikbaarheid van de nieuwe gemeente met o.a. Tweede Kamerlid Renske Leijten.

Eerder startte de SP al een meldpunt over de vele problemen rond de pont Rozenburg Maassluis v.v.., de Calandbrug, de N57 en de aansluiting op de A15. Met de verhalen uit het meldpunt wil de SP nu samen met bewoners in actie komen. Hiervoor is ook aanwezig Frank Johan Hoogendam, Statenlid voor de SP in Zuid-Holland. Hoogendam: ‘we zijn net begonnen aan een grootschalig onderzoek naar het openbaar vervoer in Zuid-Holland, dat door marktwerking de afgelopen jaren steeds schraler is geworden. De pont Rozenburg-Maassluis is hier het perfecte voorbeeld van: laat het aan de markt over en je krijgt geheid problemen.’

De SP wil samen met bewoners in actie komen voor een bereikbaar Voorne aan Zee, met werkende ponten en bruggen, bussen die genoeg rijden en wegen die niet dichtslibben. Hiervoor worden op 2 juni plannen gemaakt. Toegang is gratis.

Wanneer: vrijdag 2 juni 2023
Waar: Brestheater, Brielle
Hoe laat: 20.00 (19.30 inloop)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant