Afbeelding
Vakmensen van Klasse

Slagerij & Traiteur Edward Wageveld: voor al uw culinaire hoogstandjes

Algemeen 838 keer gelezen

Oostvoorne - Het wildseizoen loopt van oktober tot half januari en voor het beste wildvlees kunt u in deze periode terecht bij Slagerij & Traiteur Edward Wageveld op het Dorpsplein in Oostvoorne. Wild zwijn, hert, ree, haas, fazant en eend, het is er allemaal.

Niet alleen heeft Edward Wageveld het beste wildvlees in huis, al het vlees is bovendien ook nog eens scharrelvlees. ‘De dieren moeten namelijk een lekker leven hebben gehad en ook wil ik weten waar het vlees vandaan komt’, aldus Edward.

Bent u al bezig met de voorbereidingen voor de kerstdagen? Denk dan eens aan wildvlees. ‘Want zeker met de kerstdagen kun je hiermee echt iets bijzonders op tafel zetten’, vervolgt Edward. ‘Verder maken we zelf hazenpeper en reepeper en verkopen we eigen gemaakte wildstoofpot. Deze is kant en klaar en bijvoorbeeld goed te combineren met spruitjes, witlof en kastanjepuree. Kant en klare Boeuf Bourguignon hebben we ook. Heel erg lekker met bijvoorbeeld winterse groenten en aardappel gratin. Verder is lamsvlees natuurlijk ook een aanrader voor de kerst of onze eigen wildpaté. En gourmetten blijft natuurlijk ook geliefd met de kerstdagen en terecht, want het is niet alleen lekker, maar ook gezellig en gemakkelijk. Voor de kerstdagen kan men tot een week van te voren bij ons ook een bestelling voor een gourmetschotel plaatsen. En eventueel een overheerlijke soep vooraf, waarbij men kan kiezen uit verschillende smaken, hebben we ook. Saladeschotels kunnen ook bij ons besteld worden en ook daar hebben we verschillende smaken in. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn.’

Kortom, voor culinaire hoogstandjes, en dan niet alleen met de kerst, hoef je de deur niet per se uit als je dat niet wilt. Met de hulp van Slagerij & Traiteur Wageveld lukt het ook!

Slagerij & Traiteur Edward Wageveld
Dorpsplein 5, 3233 AL Oostvoorne
Tel. 0181-482503
www.slagerijwageveld.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant