Leuke kleine cadeautjes in de Wereldwinkel voor Sinterklaasavond
Leuke kleine cadeautjes in de Wereldwinkel voor Sinterklaasavond

Sinterklaascadeautjes uit de Wereldwinkel in je schoen

Algemeen 222 keer gelezen

Brielle - Dit jaar stapt de Sint ook weer van de pakjesboot over op het geuzenschip in de haven van Brielle. En de korte afstand van het Sinterklaashuis naar de Wereldwinkel is misschien voor hem een mooie wandeling om dáár eens te kijken voor kleine cadeautjes!

En…? Ja, de vrijwillige medewerkers in de Wereldwinkel hebben er al rekening mee gehouden. Het ziet er gezellig en kleurrijk uit. Voor kinderen zijn er portemonnees en spaarpotten van geitenleer uit India waarvan het design elk kindergezicht doet glimlachen. Ook zullen de vilten handpoppen, vingerpoppetjes en tasjes van “Sjaal met Verhaal”, het duurzame houten speelgoed uit Sri Lanka, leuke boekjes, mobiles en sleutelhangers kinderen heel blij maken. Er zijn natuurlijk nog veel meer kleine cadeautjes zowel voor klein als groot, is een kerststalletje deze tijd een idee? De producenten uit de ontwikkelingslanden zijn blij met elke aankoop, die voor hun weer een stapje naar een beter leven betekent.

Mocht U nog op zoek zijn naar een kerstpakket? Samen met u kunnen ze een pakket samenstellen. Wel tijdig komen of bellen naar 0181 415314. Kijk ook eens op de website: www.wereldwinkelbrielle/wereldwinkels.nl waar buiten een heleboel informatie ook de openingstijden van de winkel op vermeld staan, dé winkel waar de vlag wappert.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant