Afbeelding

Kerstmarkt en erwtensoep in ‘t Dijckhuis

Algemeen 293 keer gelezen

Vierpolders - ’t Dijckhuis zet op vrijdag 15 december van 17.00 tot 21.00 uur haar deuren weer open voor een warme en gezellige kerstmarkt in deze mogelijk koude decembermaand. Een knusse kerstmarkt met allerlei kerstartikelen, leuke dingetjes voor in huis, chocolade en achtergrond muziek. Dus voor ieder wat lekkers en wat leuks te beleven in een warme kerststijl.

Buiten start op het plein voor ’t Dijckhuis al vanaf 15.00 uur de oliebollenverkoop tot circa 18.00 uur. De opbrengst van deze versgebakken en lekkerste oliebollen van Voorne komen ten bate van de activiteiten in ons Dijckhuis. Kom wel op tijd, want op = op.

Naast de overheerlijke oliebollen, is in ’t Dijckhuis verse erwtensoep, een broodje hamburger of een broodje warme beenham te krijgen. En de bar is natuurlijk geopend voor een drankje.

Het repaircafé is weer terug van weggeweest. Van 16.30 tot 17.30 uur kunt u in ’t Dijckhuis terecht met huishoudelijke apparaten die iets mankeren en nog wel een tweede leven gegund zijn.

Kortom …. alle reden om vrijdag 15 december een bezoek aan ’t Dijckhuis in Vierpolders te brengen, ook al is het alleen voor de gezelligheid

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant