De twee goals van Vincent Bieling in de derby bij OVV leverden Vierpolders geen punten op. (Archieffoto: Wil van Balen).
De twee goals van Vincent Bieling in de derby bij OVV leverden Vierpolders geen punten op. (Archieffoto: Wil van Balen).

OVV drukt Vierpolders verder in de degradatieproblemen

Algemeen 59 keer gelezen

Oostvoorne – Met een 3-2 zege drukte OVV Vierpolders afgelopen zaterdag verder in de degradatiezorgen. 

Waar OVV aansloot bij de middenmoot in de derde klasse D, daar moet Vierpolders genoegen nemen met de gedeelde voorlaatste plaats. 

Afstand
‘We konden de wedstrijd pas in de laatste vijf minuten kantelen,’ zag OVV-trainer René Breve. ‘Maar we hadden in de eerste helft al afstand moeten nemen. We kwamen toen alleen niet verder dan de 1-0 uit een door Patrick Struijck benutte strafschop. Gelukkig kwam het nog goed. Onze start in de competitie was stroef, maar de contouren gaan zich nu wel een beetje aftekenen in het elftal van OVV.’

Topscorer
Voor Vierpolders dat door twee goals van topscorer Vincent Bieling tot op vijf minuten voor tijd met 1-2 leidde waren de druiven zuur. ‘Dit is zo waardeloos,’baalde Bieling na afloop. ‘Het is nu al de derde wedstrijd waarin we vlak voór tijd de punten laten glippen. Het lukt ons maar niet om een balletje in de ploeg te houden als de wedstrijd daarom vraagt. Het wordt echt tijd dat we gaan winnen. Ons spel verdient dat gewoon.’

Voor OVV schoten Marc Terlaak (2-2) en Christiaan de Loor (3-2) hun team naar de overwinning.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant