Afbeelding

Voorne aan Zee danst NEXUS

Algemeen 449 keer gelezen

Brielle - Een jaar na het succesvolle Brielle danst HOOP, in het kader van 450 jaar vrijheid van Brielle, staat er nu een nieuwe moderne dansvoorstelling op het programma van het BREStheater. Dit jaar staat de voorstelling in het teken van de fusie van de drie gemeenten Westvoorne, Hellevoetsluis en Brielle tot één gemeente, Voorne aan Zee, per 1 januari 2023.

De drijfveer ontstond het begrip verbinding te verkennen. Een makkelijk woord - verbinding. Echter vaak lastiger in de praktijk... NEXUS onderzoekt de principes waarop (al dan niet succesvolle) verbinding berust. Vertrouwen en wantrouwen. Afstand en nabijheid. Geven en nemen.

NEXUS biedt een visuele en muzikale interpretatie van de uitdagingen omtrent het bouwen van bruggen én het doorsteken van dijken, compromissen sluiten én voet bij stuk houden. Laat je meenemen in een zinnenprikkelende dansvoorstelling van Marjolijn Breuring, uitgevoerd in samenwerking met de dansers, op muziek van Terence Hansen op zaterdag 2 december 20:30 uur en zondag 3 december 15:30 uur in het BREStheater te Brielle. Kaartjes voor de voorstelling zijn te koop via www.brestheater.nl. Voor meer informatie kijkt u op www.marjolijnbreuring.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant