Afbeelding

Inloopavond over Windproject Noordzeeboulevard op donderdag 30 november

Algemeen 590 keer gelezen

Oostvoorne - Coöperatie Voorne-Putten Energie en Pure Energie nodigen u graag uit voor een inloopavond over Windproject Noordzeeboulevard op 30 november. Het afgelopen jaar zijn de belangrijkste benodigde onderzoeken uitgevoerd en momenteel wordt de vergunningsaanvraag voorbereid. Tijdens deze inloopavond delen ze hier graag meer over met u. 

Datum: Donderdag 30 november
Tijdstip: Vanaf 19.30 uur
Locatie: Hotel ’t Wapen van Marion, Zeeweg 60 in Oostvoorne

Aanmelden vooraf is niet nodig. Om 20.00 is er een kort welkomswoord voor alle aanwezigen, maar u kunt tijdens de gehele avond inlopen.  

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze inloopavond is er op diverse banners informatie te vinden over bepaalde onderwerpen rondom de windmolens. Er zijn diverse experts uitgenodigd om een toelichting op een bepaald onderwerp te geven. Uiteraard kunt u ook bij hen terecht voor al uw vragen. 

Vakexperts

Er is een ecoloog aanwezig die u meer zal vertellen over de opzet, resultaten en toetsing van het ecologisch onderzoek dat is uitgevoerd. Daarnaast is er een aantal experts van duurzaam adviesbureau Bosch & van Rijn aanwezig om uitleg te geven over geluid, slagschaduw en de beoogde ruimtelijke procedure. 

Gemeente, provincie en DCMR

De gemeente Voorne aan Zee zal u meer vertellen over de gemeentelijke doelstellingen rondom hernieuwbare energie. Hoever is de gemeente al en wat moet er nog worden gerealiseerd aan wind- en zonne-energie om de doelstellingen te behalen? De gemeente is tevens het bevoegd gezag om de vergunningsaanvragen te beoordelen en kan u hier meer over vertellen. Ook de provincie Zuid-Holland en de DCMR zullen vertegenwoordigd zijn. 

Initiatiefnemers

Uiteraard zullen de initiatiefnemers, Voorne-Putten Energie en Pure Energie ook aanwezig zijn. Bij Voorne-Putten Energie komt u meer te weten over hoe u mede-eigenaar van één van de windmolens kunt worden. Pure Energie zal u alles vertellen over de afmetingen en de energieopbrengst van de windmolens. Ook kunt u bewegende beelden zien van de beoogde windmolens vanaf diverse locaties rondom het plangebied. 

Ze gaan graag in gesprek!

Ze hopen u, uiteraard onder het genot van een kopje koffie, te mogen verwelkomen op deze inloopavond op 30 november bij ’t Wapen van Marion.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant