Zwartewaal viert de 1-0 van Rowan van Heijst (rechts). (Foto: Wil van Balen)
Zwartewaal viert de 1-0 van Rowan van Heijst (rechts). (Foto: Wil van Balen) WILVANBALEN

Zwartewaal en Brielle gaan met winst de winterstop in

Algemeen 605 keer gelezen

Zwartewaal/Terneuzen – Zwartewaal dat thuis met 3-1 afrekende met Abbenbroek en Brielle dat in Zeeuws-Vlaanderen angstgegner Terneuzense Boys met 2-3 aftroefde, gaan met winst de winterstop in. 

Rowan van Heijst had het vizier met twee treffers eindelijk weer eens op scherp voor Zwartewaal. 

Middenmoot
De ploeg van trainer Leroy de Visser sluit de eerste helft van het seizoen af met een positie in de middenmoot van de vierde klasse F. Joël Kroon maakte de openingstreffer voor Zwartewaal, dat zich in de winterstop op een trainingskamp in het Spaanse Torremolinos kan beraden op een tweede seizoenshelft die minder wisselvallig moet verlopen dan in de eerste helft het geval was.
Brielle kan Zepp Jacobs bedanken, die twee keer scoorde in de loodzware uitwedstrijd bij Terneuzense Boys. Kevin van la Parra completeerde de Brielse score.

De ploeg van trainer Manuel Vissers had met veel grotere cijfers kunnen winnen maar de thuisploeg werd bij schoten van Lex van Dommelen, Jacobs en Jordy Braber tot drie keer gered door de lat. Lang leek het erop dat de thuisclub door een makkelijk gegeven strafschop een punt aan het duel zou overhouden, maar de aanvallende wissel van Vissers (Reilly Bakboord voor Ibrahim Koubai) voorde de druk zo hoog op dat de Boys in de slotfase bezweken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant