Afbeelding

Activiteiten van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta

Algemeen 267 keer gelezen

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta organiseert elke maand tal van interessante workshops, lezingen, spreekuren en jeugdactiviteiten. Ontdek het volledige programma op www.bzhd.nl

Informatiepunt Digitale Overheid

Kun je wel wat hulp gebruiken bij vragen over de digitale overheid? Bezoek het Informatiepunt Digitale Overheid eens! Hier word je geholpen met vragen over zaken zoals: DigiD, het aanvragen van toeslagen, gezondheidsverklaringen of je pensioenoverzicht. Het spreekuur is wekelijks in de volgende vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta: Hellevoetsluis, Brielle, Rockanje en Oostvoorne. Kijk voor meer informatie op www.bzhd.nl of vraag er naar bij de balie in de bibliotheek.

Voorjaarsvakantie in de bieb!

Tijdens de voorjaarsvakantie zijn er weer allerlei leuke activiteiten voor kinderen in verschillende vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta! In het grootste geheim verandert de Bibliotheek namelijk in een Ministerie van Oplossingen. Leer skills zoals programmeren, onderzoeken en drone vliegen. Kijk voor meer informatie op www.bzhd.nl of vraag naar het programma aan de balie in de Bibliotheek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant