Afbeelding

G.V. Brinio maakt indruk tijdens wedstrijd in Rotterdam

Algemeen 878 keer gelezen

Brielle/Rotterdam - Zaterdag 10 februari hebben de recreatie-turnsters een wedstrijd geturnd in topsportcentrum Rotterdam. Voor hen de allereerste wedstrijd buiten het eiland. Een spannende wedstrijd in een heel andere omgeving dan gewoonlijk.

De turnsters turnden deze wedstrijd in teams waarbij ze tegelijkertijd ook voor individuelle prijzen turnden. En er stond nog meer op het spel. Namelijk een ticket voor een districtsfinale in Den Haag! Ondanks dat dit de eerste grote wedstrijd was waar de meiden van G.V. Brinio aan deelnamen, sleepten zij totaal 24 medailles mee terug naar Brielle! Er was goud voor TEAM BRINIO 1, bestaande uit: Loïs Barendrecht, Evy van de Velde, Isabel Stolk, Lizzie Barendrecht en Milou Baraniak. Een bronzen medaille was er voor TEAM BRINIO 2, bestaande uit: Amy Poortman, Zoë Baris, Zoë Bijl, Jill Blom en Joy Baris.

Daarnaast waren er ook nog medailles voor de individuele turnsters. Voor de meerkamp was er brons voor Isabel Stolk en goud voor Evy van de Velde. Op het toestel sprong was er dubbel goud! Deze medailles gingen naar Evy van de Velde en Loïs Barendrecht. Op brug ging er zilver naar Isabel Stolk en goud naar Evy van de Velde. En op balk bestond het hele podium uit meiden van Brinio! Er was brons voor Tess van de Velde, zilver voor Zoë Baris en goud voor Joy Baris. Tenslotte was er nog voor het toestel vloer een bronzen medaille voor Joy Baris en een zilveren medaille voor Evy van de Velde. Al met al een waanzinnig resultaat. Het is nu wachten op een bericht over welke meiden die felbegeerde tickets voor de finale hebben bemachtigd!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant