Afbeelding

Opera bij Welzijn Ouderen in het Bolwerk

Algemeen 196 keer gelezen

Brielle - Elke eerste woensdag van de maand kunt u luisteren en kijken naar een opera, operette of musical bij Welzijn Ouderen in Het Bolwerk. Op woensdag 3 april 2024 vertonen ze de operette Die Csárdásfürstin van de wat minder bekende componist Emmerich Kálmán. 

Het verhaal is geschreven door Leo Stein en Béla Jenbach. Het speelt zich af in Boedapest en Wenen in het begin van de 20e eeuw. De operette is alom geliefd in heel Europa. Edwin, Graaf von und zu Lippert-Weylersheim, is verliefd op de burgerlijke zangeres/cabaretière Sylvia Varescu. Zij is de ster en gaat op tournee naar Amerika. Voor ze weggaat krijgt ze van Edwin een schriftelijke trouwbelofte die tien weken geldig is. In die tijd was een huwelijk tussen een burger en iemand van adel niet gebruikelijk. Bovendien heeft zijn vader zonder dat Edwin dat weet al een huwelijk geregeld met zijn nicht Gravin Stasi. 

Hoe dit verder afloopt kunt u 3 april 2024 zien bij Welzijn Ouderen in het Bolwerk. De vertoning begint om 19.30 uur. De zaal is open om 19.00 uur. Afloop ongeveer 21.30 uur. U vindt Welzijn Ouderen op M.H. Trompstraat 135. Toegangsprijs € 4,50 en Catharinapashouders betalen € 2,50 (Pinnen of contactloos). Welzijn Ouderen is telefonisch te bereiken via 0181-728281 (van maandag tot en met vrijdag tussen 9.30 en 13.00 uur).Of per email bij receptiewo@catharina.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant