Afbeelding

Dit zijn de leukste jeugdvoorstellingen voor het hele gezin!

Algemeen 214 keer gelezen

Brielle - Wat is er nou leuker dan samen met je (klein)kinderen een theatervoorstelling bezoeken? Duik samen met je (klein)kinderen BREStheater in en verwonder je over wat er allemaal op het toneel gebeurt. Van de Hermannen tot De Kleine Prins: deze leuke kindervoorstellingen kun je dit theaterseizoen nog bezoeken.

Zondag 7 april: De Hermannen: Herman, we have a probleem (6+)

Vlieg je met de lichtsnelheid van je problemen vandaan? Of ga je er recht op af en draai je er niet omheen? Om die vraag draait het in deze razendsnelle nieuwe familievoorstelling van De Hermannen. Deze hilarische familievoorstelling gaat weer van de nok van het theater tot achterin de zaal. De Hermannen doen waar ze goed in zijn: gekke dansjes, hilarische tekstjes, ze rappen erop los en in een vindingrijk decor van meuk en spullen maken ze natuurlijk ruzie zoals alleen De Hermannen dat kunnen. Maken ze het weer goed? Tuurlijk! Alleen samen kom je eruit.

Zondag 21 april: Huub Cooijmans: De Magische kast (4+)

Huub heeft een oude kast op de kop weten te tikken via Marktplaats. Gratis af te halen, wat een topdeal! Maar de kast heeft iets geks: hij zit op slot met een grote ketting en de sleutel is kwijt… Lukt het Huub en zijn publiek om samen de magische kast open te krijgen? Wat zou er in de kast zitten en wat doe je als blijkt dat ‘ie betoverd lijkt te zijn? Een familievoorstelling vol magische trucs, grappige twists, jongleerkunsten en verrassende effecten.

Woensdag 1 mei: Houtjetouwtje: De Kleine Prins (6+)

Op hun eigenzinnige wijze hebben de mannen van Houtjetouwtje een heerlijke, uitvergrote kijkdoos gecreëerd waarin een wereld in- en uitschuift die letterlijk van bordkarton is gemaakt. In De Kleine Prins stort een vliegtuigje neer in de woestijn en de piloot, amper bekomen van de val, kijkt recht in de ogen van de Kleine Prins, die hem vraagt: ‘Toe, teken een schaap voor me?’ Zo start een reis met de Kleine Prins door zijn wondere wereld vol onbegrijpelijke volwassenen, een Slang en een Vos en natuurlijk: Zijn geliefde Roos, die hij achterliet, maar die hij nu terug moet vinden. We leren over de ware betekenis van vriendschap en dat je de werkelijkheid alleen goed kan zien als je durft te kijken met je hart. Dit is een samenwerking met de Bibliotheek! Net als de Kleine Prins zou het Biebteam ook een reis willen maken naar een andere planeet. Maak samen met het Biebteam de planeet van je dromen voor de voorstelling.

Koop nu nog kaartjes want deze jeugdvoorstellingen wil je ook als ouder niet missen!

Info:

De Hermannen | zondag 7 april| BREStheater | 14:00 | €8,50 / €7,50
Hubb Cooijmans | zondag 21 april| BREStheater |14:00 | €8,50 / €7,50
Houtjetouwtje | woensdag 1 mei | BREStheater | 14:00 | €8,50 / €7,50

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van BREStheater en bij de theaterkassa in DukdalfBRES (openingstijden woensdagmorgen van 10.00- 13.00 en vrijdagmiddag van 14.00- 17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstellingen).

Karavaan Laatmakers

foto: Emil de Jong
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant