Afbeelding

Activiteiten Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta

Algemeen 265 keer gelezen

Regio - Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta organiseert elke maand tal van interessante workshops, lezingen, spreekuren en jeugdactiviteiten. Ontdek het volledige programma op www.bzhd.nl

Workshop patiëntenportaal – huisartsen

Steeds meer huisartspraktijken hebben een online patiëntenportaal of patiëntenomgeving. Dat is handig voor het online regelen van afspraken, vragen stellen aan de dokter en het aanvragen van recepten. Wil wat het is en hoe jij daar gebruik van kunt maken? Meld je gratis aan voor deze cursus in Bibliotheek Hellevoetsluis (16 april) of in Brielle (24 april). Kijk voor meer informatie op www.bzhd.nl of bezoek de balie in de bibliotheek.

Informatiepunt Digitale Overheid

Kun je wel wat hulp gebruiken bij vragen over de digitale overheid? Bezoek het Informatiepunt Digitale Overheid eens! Hier word je geholpen met vragen over zaken zoals: DigiD, het aanvragen van toeslagen, gezondheidsverklaringen of je pensioenoverzicht. Het spreekuur is wekelijks in de volgende vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta: Hellevoetsluis, Brielle, Oostvoorne en Rockanje. Kijk voor meer informatie op www.bzhd.nl of vraag ernaar bij de balie in de bibliotheek.

Nieuw: Bankinformatiepunt

Vanaf nu kun je in Bibliotheek Hellevoetsluis terecht bij het bankinformatiepunt. Hier kun je terecht van allerlei vragen over dagelijkse bankzaken en het is bedoeld voor mensen die hulp zoeken bij de digitale dienstverlening van banken. Het bankinformatiepunt is open op donderdagen tussen 14:00 en 16:00 uur in Bibliotheek Hellevoetsluis. U kunt er zonder afspraak binnenlopen. Kijk voor meer informatie op www.bzhd.nl of bezoek de balie in de bibliotheek.

Aanschuifkoor

Zing gezellig mee met het Aanschuifkoor bij Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta! Een muzikaal spektakel waarbij iedereen die van muziek houdt van harte welkom is. Goed kunnen zingen is niet belangrijk. Zing maandelijks mee in de volgende vestigingen: Oostvoorne, Brielle, Rockanje en Hellevoetsluis! . Kijk voor meer informatie en gratis aanmelden op www.bzhd.nl of bezoek de balie in de bibliotheek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant