Afbeelding

125 kinderen zoeken paaseieren in het Vrijheidsbos

Algemeen 623 keer gelezen

Brielle – Afgelopen zaterdag 30 maart konden alle kinderen uit Voorne aan Zee op zoek gaan naar paaseieren in het Vrijheidsbos Brielle. Eventcoördinator Nikita van Eden; “Dit was de eerste keer dat dit evenement gehouden werd in het Vrijheidsbos, we zijn overweldigd met de hoeveelheid aanmeldingen. Een week voor het evenement stond de teller al op 100 kinderen en uiteindelijk hebben wij bijna 125 kinderen mogen verwelkomen”

Inwoners konden zich vooraf aanmelden per e-mail, waarna zij een kleurplaat ontvingen. Deze kleurplaat kon op de dag zelf worden ingeleverd, waarna de jury achteraf een top 3 heeft samengesteld. De winnaars zijn op de Facebookpagina van het Vrijheidsbos bekend gemaakt en hebben inmiddels een afspraak kunnen maken om hun prijs op te halen.

Cadeautje

Penningmeester Robart Valk “ Alle kinderen zijn beloont met een leuke paastraktatie, daarnaast kon men na het zoeken genieten van wat lekkers te drinken bij de paasstand. Hier kon ook een foto gemaakt worden met de paasspiegel als aandenken”

Paashaas

Tijdens het zoeken naar de paaseieren werden de kinderen verrast door de paashaas, deze was speciaal naar het Vrijheidsbos gekomen om de kinderen persoonlijk te bedanken voor de hulp. Gelukkig zijn alle eieren gevonden, aldus de paashaas.

Bosvriendjes

Het Vrijheidsbos zal dit jaar meerdere leuke activiteiten gaan organiseren voor kinderen, wil je op de hoogte blijven van de komende activiteiten en wellicht zelfs meedenken over toekomstige activiteiten? Sinds kort kan je als kind “bosvriendje” worden van het Vrijheidsbos. Penningmeester Robart Valk “Als bosvriend wordt je benoemd tot junior boswachter, een van de toekomstige activiteiten wordt een heuse ontmoeting met een echte boswachter die je mee zal nemen op ontdekking door het bos en de dieren die er te vinden zijn”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant