Boet van Dulmen, fotoL PR.
Boet van Dulmen, fotoL PR.

Nederland Kampioen Trial bij Rockanje Race weekend

Sport 142 keer gelezen

Rockanje - Tijdens de Rockanje Classic Races en de Rockanje Supermoto, respectievelijk op 30 en 31 mei , zal Alex van den Broek acte de présence geven als speciale attractie.

Alex van den Broek is 9-voudig Nederlands kampioen en is ook internationaal actief op vele gebieden. Zo reed hij bijvoorbeeld mee in de Dakar Rally, neemt hij deel aan het officieus WK Extreme Enduro's en is coach voor jeugd rijders bij de KNMV. Gedurende het gehele weekend voert hij adembenemende stunts uit. Een vier meter hoge schans maakt deel uit van zijn act, maar over een rijdende auto of op het achter- of voorwiel rijden is voor Alex geen probleem.
GP Parade
Ook is er dit jaar een klasse racers bijgekomen tijdens de Rockanje Classic Races, de GP Parade. De groep bestaat uit fabrieks- en productieracers uit de jaren '70 tot '90.Met deze groep krijgt het evenement een ander, moderner beeld en geluid. Deze machines zullen voor velen herkenbaar zijn als machines uit de succesvolle periode voor Nederlandse rijders als bijvoorbeeld Boet van Dulmen en Jack Middelburg.

Passe Partouts zijn verkrijgbaar via de webshop op www.rockanjeclassic.n' of www.rockanjesupermoto.nl of bij Bike Sport Centre Steven Zoon, Rockanje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant