Jeffrey Duijnstee spreekt vleugelverdediger Jordi de Groot, die een zware middag had tegen de razendsnelle linksbuiten van Haaglandia, moed in.
Jeffrey Duijnstee spreekt vleugelverdediger Jordi de Groot, die een zware middag had tegen de razendsnelle linksbuiten van Haaglandia, moed in.

Vierpolders sluit eerste ronde bekertoernooi af met winst

Sport 175 keer gelezen

Brielle/Westvoorne - Afgelopen zaterdag speelde Vierpolders de derde en laatste bekerwedstrijd bij Herkingen '55.

De ploeg van de op krukken (meniscusopreratie) coachende trainer Jerry de Jong was na de 1-1 tegen Stellendam en de 6-4 bij RHS al uitgeschakeld, maar sloot door goals van Glenn Stoffers en Jesper Lakerveld in Herkingen af met een 0-2 zege.

OVV
OVV speelde in de slotwedstrijd in ronde 1 van het bekertoernooi gelijk tegen Piershil: 2-2. De Oostvoornaars kwamen twee keer op voorsprong door goals van Yoeri Bak. Piershil kwam op 2-2 door een buitenspelgoal.
Rockanje
Rockanje kwam drie goals tekort om de tweede ronde van het bekertoernooi te halen. De ploeg van trainer Arjan Vuik speelde na de 0-4 zege bij NTVV met 1-1 gelijk tegen DBGC, dat NTVV met 7-0 had verslagen. Op doelsaldo bereikte DBGC de volgende ronde. Sander de Ruijter sacoorde voor Rockanje de 1-1 uit een strafschop.

Brielle
Brielle kreeg een pak slaag in de laatste poulewedstrijd van de eerste bekerronde. Hoofdklasser Haaglandia slachtte de thuisploeg : 2-10. Na een kwartier was het al 0-3. Bij rust was het 0-7. Jeffrey Duijnstee en Joël Da Veiga Martins deden wat terug, maar de bezoekers liepen nog weg naar 2-10.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant