Afbeelding

"Bands On A Mission Rocknight" in JC Bravo

Actueel 116 keer gelezen

Brielle – Op zaterdagavond 26 maart spelen drie rockbands weer het dak eraf bij jongerencentrum Bravo (De rik 28), tijdens de tweede editie van "Bands On A Mission"-Rocknight.

Het duo Stranger Incognito uit Strijen zal de avond aftrappen met een akoestische rockset om goed in de stemming te komen! Daarna is de beurt aan de Haags/Leidse band Playyard, die een energieke, wild, ruig maar toch catchy Nu-Metal/Alternative-set zal neerzetten. De avond wordt afgesloten met een spetterende show van rock/rap-band TooDifferent uit Spijkenisse! Dit allemaal afgewisseld met diverse rock-videoclips op groot scherm. Vanaf 20.00 u is de zaal open en entree is helemaal gratis!!

Deze avond is een samenwerking tussen de drie bands om meer optredens te genereren, om meer mensen te bereiken en ter promotie. Daarbij wordt contact gezocht met diverse zalen en bieden de bands zichzelf als compleet pakket aan voor een rockavond onder de noemer: "Bands On A Mission". De bands timmeren stuk voor stuk hard aan de weg met geheel eigen repertoire. In april 2015 werd de eerste editie van "Bands On A Mission"-Rocknight gehouden in jongerencentrum "De Brandspuit" in Heenvliet.

"Bands On A Mission" werd opgericht door Mike van der vaart en Eric Pinas (beiden oprichters van rock/rap-band TooDifferent) die dit jaar de show zullen uitbreiden met een maandelijkse "Bands On A Mission Show" op YouTube. Dit zal een talkshowachtig, informatief discussieprogramma worden, met interessante gasten, over alle ins&outs en tips van de muziek- en bandwereld, met interessante onderwerpen voor muzikanten. Nog deze maand voorafgaand aan de komende avond zal de eerste show uitkomen. Alle laatste info op hun Facebookpagina : www.facebook.com/Bandsonmission.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant