Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Promotiewagen Vestingstad Brielle onthuld

Actueel 213 keer gelezen

Brielle - Afgelopen donderdag onthulde wethouder Dick Verbeek op de Markt de Brielse versie van de promotiewagen voor de vestingsteden. Het is een speciale aanvulling van de promotiewagen, die de Nederlandse vestingsteden in bezit hebben.

Brielle gaat deze gebruiken om Den Briel beter te presenteren aan de toeristen. Onderdeel van deze Brielse aanvulling is de speelfilm 'Klein maar dapper', waarin Mini en Maxi de hoofdrol spelen. Karel de Rooij en Peter de Jong waren deze middag dan ook de eregasten. 

Promotiefilm 'Klein maar dapper'

Mini en Maxi, oftewel Karel de Rooij en Peter de Jong, spelen in de film "Klein maar dapper" de gids en ontdekkingsreiziger in Brielle. Ze nemen de kijker mee langs de grandeur van Brielle en vooral laten ze vele kleine dingen zien van het charmante Brielle. De thema's uit de film komen terug in tien nieuwe brochures, die de bezoekers in de nieuwe promotiewagen van Brielle kunnen krijgen. Tussen de rijk geïllustreerde panelen op de wagen, die 12 meter breed is, zijn videoschermen geplaatst waar de film 'Klein maar dapper' voortdurend te zien is. De 'Brielse' promotiewagen staat tijdens cultuurhistorische evenementen in de verschillende steden.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant