Afbeelding

Jan Gerssen: LINQ Media zit echt in de lift!

Actueel 211 keer gelezen

Spijkenisse – Rallycoureur en IT-er Jan Gerssen is één van de vrijwilligers bij LINQ Media. In het dagelijks leven is hij werkzaam bij een grote IT dienstverlener en in de weekeinden prepareert hij zijn rally auto voor deelname aan diverse wedstrijden voor het Nederlands Kampioenschap Rally.

Ondanks zijn drukke baan weet hij toch samen met zijn vriendin Marieke tijd vrij te maken voor vrijwilligerswerk bij de omroep van Voorne-Putten LINQ Media. Het media platform met radio, TV en online zit behoorlijk in de lift. 'De afgelopen paar maanden is er ontzettend veel werk verzet en ook behoorlijk wat veranderd, maar we zijn er nog lang niet', aldus Jan. Van het in gebruik nemen van een nieuwe studio tot een nieuwe website en TV playout systeem.

IT en rally is zijn passie, maar een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij via vrijwilligerswerk geeft ook zeker voldoening. Zeker wanneer er volgens hem dingen worden bereikt waar vooraf nog wordt gedacht dat dit misschien wel onmogelijk is.

Het team van LINQ Media is de afgelopen periode al behoorlijk uitgebreid, maar is nog steeds druk op zoek naar vrijwilligers om de grote hoeveelheid reportages te kunnen maken voor het eiland. De vrijwilligers van LINQ TV komen echt overal in actie! Of het nu gaat over een molen of de opening van het Cultuurhuis in Hellevoetsluis, even later staat het team al weer klaar om een verslag te maken van de Truckrun of Afrojack.

Bij LINQ FM zijn er ook interessante ontwikkelingen. Zo zal er vanaf deze maand gestart worden met een politiek en business programma op de dinsdag avond. Ook zijn er regelmatig live optredens en wordt er ook aandacht besteed aan aanstormend talent. Daarnaast weten ook steeds meer grote DJ's weten de studio te vinden en brengen hun nieuwste hits ten gehore.

Na de start van de Truckrun kwam zelfs burgemeester Mirjam Salet nog even langs in de studio tijdens de speciale radio uitzending en bedankte alle truckers en vrijwilligers die zich hebben ingezet.

De omroep is ook voornemens om tijdens de zomer op enkele evenementen live uit te gaan zenden met de mobiele studio. Dit is nog ambitieus, want deze staat nog in de steigers, maar niks is onmogelijk.

Voor de uitbreiding van het team is de omroep nog dringend op zoek naar extra verslaggevers, video editors en camera mensen. Zeker nu het aantal verslagen maar ook evenementen toe begint te nemen. Bent u geinteresseerd en vindt u het leuk om vrijwilligerswerk te doen voor de omroep van Voorne-Putten LINQ Media, stuur dan een e-mail naar sollicitatie@linqmedia.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant