Afbeelding
Foto: PR

Kater Porky op zoek naar een zachte borstel

Actueel 347 keer gelezen

Spijkenisse - Porky is een zwarte Perzische kater van ongeveer 4 jaar oud. Deze bink is met een verwaarloosde vacht binnen gebracht en een van de eerste dingen was direct hulp in te schakelen van een katten trimster. Zij heeft zijn pijnlijke, geklitte vacht verwijderd en Porky genoot hier zichtbaar van! 

Het gebeurt helaas te vaak dat mensen een langharige kat aanschaffen, maar eigenlijk niet weten hoe zij deze vacht moeten onderhouden.  Het klitten van de haren doet ontzettend zeer en het verkeerd verwijderen ervan ook! Het is belangrijk de kat iedere dag te kammen!

Porky is een kat die de spreekwoordelijke kat uit de boom kijkt. Hij staat u niet voor de deur van zijn verblijf op te wachten. Nee, Porky kijkt vanuit zijn favoriete plek op de catwall wie je bent en wat je doet. Wanneer je tegen hem gaat praten geniet hij hier zichtbaar van en zodra u hem gaat aaien rolt hij op zijn rug en zet zijn ronkende motor aan. Spelen, ondernemen of brutaal zijn lijkt niet in zijn karakter te zitten maar ze denken dat dit stiekem toch wel in hem zit. Porky heeft geen behoefte om naar buiten te gaan.

Ben jij die rustige persoon die Porky zoekt? Weet jij wat het inhoudt om een Perzische kat te hebben en te verzorgen? Heb je geen kleine kinderen? Maak dan een afspraak om kennis te maken met onze ontzettend lieve Porky! Je kunt een mailtje sturen naar doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl met wat informatie over jezelf, telefonisch 088-34 37 131 voor een kennismaking met Porky, of kijk eens op de website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-Spijkenisse

Asiel: 

Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Markenburgweg 1
3202 LH Spijkenisse
Tel: 088-3437131
E-mail: doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl

Website: www.asielen-rijnmond.nl
Openingstijden: ma-za: 10:00-16:00

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant