Op 20 november gaan de deuren van het Sinterklaashuis weer open (Archieffoto: Jos Uijtdehaage)
Op 20 november gaan de deuren van het Sinterklaashuis weer open (Archieffoto: Jos Uijtdehaage) Foto: Jos Uijtdehaage

Feest in het Brielse Sinterklaashuis!

Actueel 1.249 keer gelezen

Brielle - Het is feest in het Sinterklaashuis, want ze mogen al 5 jaar logeren in Brielle! "Samen met de Brielse vormgever Krijn van Driel hebben wij weer een uniek Sinterklaasverhaal gemaakt, dat zich afspeelt in het Sinterklaashuis", zegt Manuela Frerichs. "Het verhaal in het Sinterklaashuis is ook voor de scholen te gebruiken bij hun eigen Sinterklaasviering. Het thema is dit jaar: "Feest in het Sinterklaashuis".

"Toegangskaarten voor het Brielse Sinterklaashuis zijn vanaf 25 oktober alleen te verkrijgen via de website www.hetbrielsesinterklaashuis.nl, omdat wij kinderen niet in de rij buiten willen laten staan. Op deze manier voorkomen wij teleurstelling als de bezoektijd uitverkocht blijkt te zijn", aldus Annemiek Balm van Stichting Het Brielse Sinterklaas. "Daarnaast is het voor ouders, met de drukke agenda's van tegenwoordig, ook makkelijker om thuis te zien welke dag en welk tijdstip het best geschikt is om naar Brielle te komen. Samen met de vrijwilligers werken wij al weken achter de schermen om het Arsenaal helemaal om te toveren tot een prachtig huis voor Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten. Dit jaar wordt het Sinterklaashuis nog feestelijker aangekleed dan normaal, het is tenslotte feest in ons huis! Er is weer heel veel te zien en vooral te doen, voor jong en oud. Wij kunnen niet wachten tot 20 november wanneer de deuren van het Sinterklaashuis weer open gaan!"

Het Brielse Sinterklaashuis is een initiatief van de Stichting Het Brielse Sinterklaas. Dit mooie initiatief wordt gesteund door de Gemeente Brielle.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant