De wegen van trainer Ben Spork en zaterdag eersteklasser Brielle scheiden aan het einde van dit seizoen. * Archieffoto: Wil van Balen.
De wegen van trainer Ben Spork en zaterdag eersteklasser Brielle scheiden aan het einde van dit seizoen. * Archieffoto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Brielle raakt verder achterop, Ben Spork gaat vertrekken

Actueel 707 keer gelezen

Brielle - Brielle slaagde er afgelopen zaterdag niet in om een fel voor de punten vechtend Heerjansdam te verslaan (1-1) en raakte door het vierde gelijkspel weer twee punten verder achterop bij de tot dusver ongenaakbare koploper SC Feyenoord.

Trainer Ben Spork gaf in de week voorafgaand aan het duel bij Heerjansdam aan dat hij aan het einde van het seizoen naar drie jaar dienst op 't Geuzenpark, vertrekt.

Gretigheid
Opnieuw werd Brielle in Heerjansdam op gretigheid afgetroefd. De thuisclub bleek bereid om harder te vechten voor de winst dan de ploeg van Spork, die in de eerste helft zeker niet slecht speelde, maar de kansen om te scoren onbenut liet.

Onacceptabel
Na rust zakte het spelpeil aan Brielse zijde naar een onacceptabel niveau. De openingstreffer van Heerjansdam was het onvermijdelijke gevolg. Brielle mocht uiteindelijk nog de handen dicht knijpen dat de van Neptunus overgekomen aanwinst Claudio Santos Silva met zijn treffer de eerste seizoensnederlaag voor zijn ploeg voorkwam (1-1). Komende zaterdag zal de ploeg van Spork op het eigen Geuzenpark tegen nummer twee van de ranglijst Kloetinge toch uit een ander vaatje moeten tappen om de aansluiting met de subtop te behouden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant