Afbeelding
Foto: PR

Dear Francis, bierproeverij, Kont van het Paard sessions en The Wieners!

Actueel 998 keer gelezen

Brielle - Het belooft weer een feestelijk weekend te worden in 't Kont van het Paard! Op vrijdagavond bijt de akoestische band "Dear Francis" het spits af.

Na jarenlang ongeveer alle podia van Nederland (en daarbuiten) te hebben beklommen hebben de vier doorgewinterde muzikanten van Dear Francis besloten de versterkers uit te zetten en de grootste hits uit de Top40 en de Top2000 terug te brengen tot de essentie. Met kenmerkende meerstemmige zang, ondersteund door alleen akoestisch gitaar, bas en cajón worden bekende en soms vergeten (ohja!) nummers op hoog niveau gebracht. Met evenveel enthousiasme als plezier worden positieve en 'uplifting' liedjes van Justin Timberlake en Jason Derulo, Bryan Adams, Jason Mraz, Abba en nog veel meer in een ontspannen sfeer keer op keer omgetoverd tot verrassende muzikale kadootjes. De band start omstreeks 22.30 uur.

Op zaterdagmiddag kunt u onder begeleiding van gidiplomeerd biersommelier John Schut kennis maken met een "kleine"familie brouwerij uit het zuiden des lands. De proeverij bestaat uit diversen bieren van deze brouwerij en de kosten bedragen €10,-.

Op zaterdagavond is het tijd voor de 2e editie van "Kont van het Paard Sessions" op deze akoestische avond zullen 4 akoestische acts hun muziek ten gehore brengen. Deze editie staan live op ons op podium in Kont van het Paard, Polkadot, James Gitaar, Ilja Edwards en Perry en Anthony. showtime 22.30 uur.

Zondagmiddag om 15.00 uur gaan we weer terug naar de jaren 50/60 met de "Two Wieners". Vintage Rock'n'Roll uit de fifties door Two Wieners! Met gitaar, contrabas en twee puike zangstemmen, brengen zij de swingende muziek van oa Buddy Holly, Johnny Cash en Elvis Presley tot leven, met uitstapjes naar oude country en hippe sixties. Bekend van oa De Wereld Draait Door en talloze optredens in Nederland maar ze speelden ook in België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken en Noorwegen. En: ze touren twee keer per jaar in Engeland. In 2016 wonnen ze de Dutch County Music Award, als beste duo/trio van het jaar. Na eerdere tributes to Buddy Holly en The Everly Brothers, verscheen in 2016 het album CASHBACK, een ode aan Johnny Cash. Ook met dit repertoire werden bijzondere shows gedaan, zoals in de oude gevangenis Noordsingel in Rotterdam. Meer info: zie de website www.johnnycash.nl.  Bij een optreden van Two Wieners komen deze en vele andere Golden Oldies uit de Fifties en Sixties samen. Goed en gezellig, dus: kom kijken!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant