Katell maakte bij The Voice of Holland tijdens de audities een verpletterende indruk met het nummer 'Formidable' van Stromae
Katell maakte bij The Voice of Holland tijdens de audities een verpletterende indruk met het nummer 'Formidable' van Stromae Foto: PR

Katell Chevalier treedt op in het BREStheater

Actueel 339 keer gelezen

Brielle - Katell Chevalier, bekend van o.a. The Voice of Holland, brengt op zaterdag 4 november in BREStheater een fusie van het wereldberoemde repertoire van Jacques Brel en Stromae.

Jacques Brel & Stromae, twee grote zangers, een van toen en een van nu. Beiden met muziek waar je niet om heen kan; maatschappijkritisch, opzwepend en ontroerend. In de voorstelling Deux Voix (try-out) van Katell klinken de elektronische elementen van Stromae door in de klassiekers van Brel en de oude chansons weerklinken in haar versies van de moderne hits van Stromae.

Katell maakte afgelopen seizoen bij The Voice of Holland tijdens de audities een verpletterende indruk met het nummer 'Formidable' van Stromae en wist uiteindelijke de 2e live show te behalen waar ze haar eigen bewerking zong van de hit 'Brabant' (Paris) van Guus Meeuwis. De voorstelling begint om 20.30 uur, u kunt vanwege de verbouwing tot sport- en cultuurhuis vooraf een gratis kopje koffie of thee nuttigen in de tijdelijke foyer.

Kaarten reserveert u gemakkelijk online met iDEAL via www.brestheater.nl. De theaterkassa aan de Reede 2A is open op wo/do/vr van 14.00 – 17.00 uur (vanwege verbouwing via de looproute zwembad) en één uur voor aanvang van een voorstelling.        

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant