Ook Kevin van Overbeek, hier voor Zwartewaal op weg naar het Hekelingse doel, kon niet scoren. * Foto: Wil van Balen.
Ook Kevin van Overbeek, hier voor Zwartewaal op weg naar het Hekelingse doel, kon niet scoren. * Foto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Zwartewaal lijdt eerste nederlaag en is koploper af

Actueel 353 keer gelezen

Zwartewaal - In de derby tegen Hekelingen liep Zwartewaal tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan (0-2). Het kostte de verrassend sterk begonnen ploeg van trainer Ron Klein direct de leidende positie in 4G.

BZC/Zuiderpark had niet durven dromen dat het door een simpele (6-4) zege op FC Vlotbrug in de zevende speelronde direct de drie koplopers zou passeren op de ranglijst, maar dat was wel degelijk wat er gebeurde.

Puntverlies
Ook OVV en Vierpolders leden puntverlies, waardoor de Rotterdammers, waar ex-betaald voetballer Benjamin Martha met een vriendenploeg bezig is aan een sterke competitie, de koppositie overnamen.

Off-day
'Je hebt er altijd mindere wedstrijden bij in een competitie,' sprak Ron Klein na afloop van de 0-2 nederlaag van Zwartewaal tegen Hekelingen. 'Wij hadden vandaag een off-day. Je komt achter, het wil maar niet lukken om langszij te komen, je gaat uit je taak en je positie spelen en de tegenstander groeit alleen maar meer in de wedstrijd. Gauw vergeten deze pot. Er komen nog 19 duels, waarin we ons kunnen laten zien.'

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant