Uw hulp is hard nodig!
Uw hulp is hard nodig! Foto: Evelien Holleman

De Hersenstichting vraagt uw hulp voor de collecteweek!

Actueel 482 keer gelezen

Regio - Van 29 januari t/m 3 februari wordt de Hersenstichtingcollecte gehouden. Voor deze collecte zijn de regiovertegenwoordigers van de Hersenstichting op zoek naar collectanten.

Gezonde hersenen zijn van levensbelang. Door een hersenaandoening raak je vaak jezelf kwijt. Lopen, praten en denken, alles wat zo vanzelfsprekend lijkt, kan zomaar voorbij zijn. Vrijwel iedereen krijgt ooit in zijn leven te maken met een hersenaandoening. Dat moet stoppen. De Hersenstichting zet zich in voor mensen met een hersenaandoening door een beroerte, dementie, autisme, hersentumor, de ziekte van Parkinson en ADHD.
Met de collecteopbrengst kunnen we hersenaandoeningen bestrijden, zorg voor patiënten verbeteren en hersenen gezond houden. Om dit te bereiken laten we onderzoek doen, geven we voorlichting en voeren we vernieuwende projecten uit. Hier is veel geld voor nodig en daarom vragen wij uw hulp tijdens de collecteweek.

U kunt zelf aangeven in welke straat en hoeveel uur u wilt lopen. Wat u ook doet, u helpt uw medemens ermee. Twee uurtjes collecteren voor al deze mensen, dat is een kleine moeite voor een groot effect. Opgeven kan via het hoofdkantoor van de Hersenstichting in Den Haag, 070-360 4816 of via www.hersenstichting.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant