Afbeelding
Foto: PR

Speelotheek weer terug in DukdalfBRES

Actueel 402 keer gelezen

Brielle - Speelotheek de Raasdondertjes is weer terug verhuisd naar de DukdalfBres aan de Reede in Brielle. Vanaf woensdag 31 januari kunt u daar weer terecht voor het lenen van speelgoed.

Bij de speelotheek kunt u speelgoed lenen voor een periode van 3 weken, daarna brengt u het weer terug (net als bij de  boeken in de bibliotheek). Het voordeel hiervan is dat de kinderen steeds met ander speelgoed kunnen spelen en speelgoed uit kunnen proberen. Dit scheelt u veel geld en overvolle kasten thuis. Bent u toch in de bibliotheek of het zwembad, kom dan gerust eens een kijkje nemen.

Ook op zaterdag 24 februari, de open dag van DukdalfBres, is de speelotheek open en bent u van harte welkom. Verder zijn de openingstijden: woensdag van 13.30u tot 15.00u, vrijdag van 15.00u tot16.30 u en op zaterdag van 10.30u tot 12.00 u (1x per 3 weken).

Graag willen zij de openingstijden uitbreiden. Daarvoor is de speelotheek dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers die 2 uur per week willen helpen! Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Mail naar info@speelotheekbrielle.nl of kom langs bij de speelotheek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant