Jeffrey Duijnstee scoorde voor Brielle en passeerde daardoor Timo Blom als 'topscorer ever' van  Brielle. * Archieffoto: Wil van Balen.
Jeffrey Duijnstee scoorde voor Brielle en passeerde daardoor Timo Blom als 'topscorer ever' van Brielle. * Archieffoto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Brielle stoomt door, Zwartewaal raakt achterop

Actueel 369 keer gelezen

Nieuw-Beijerland/Rotterdam - Brielle en Zwartewaal hervatten afgelopen zaterdag de competitie met uitwedstrijden bij SHO en RDM. De bewonrs van 't Geuzenpark wonnen ruim met 0-5, Zwartewaal raakte door een 1-1 gelijkspel verder achterop in de vierde klasse G bij koploper OVV.

Jeffrey Duijnstee tekende bij Brielle voor de derde goal van de vijf treffers tellende productie tegen SHO: 0-5.

Productiefste
Het was zijn 45ste treffer voor de ploeg van het brielse Geuzenpark, waarmee de goalgetter Timo Blom onttroonde als productiefste speler uit de (nog prille) historie van de VV Brielle. Met de ruime 0-5 zege - naast Duijnstee scoorden ook Nel- son Costa de Brito (2x), Gino Stolk en Stevie Soares, - bleef Brielle in het spoor van koploper Feyenoord. De ploeg van trainer Stanley Rieborn kwam zelfs steviger op de tweede plaats te staan door het verlies van Delta Sport tegen Heinenoord.

Strafschop
Een strafschop, toegekend in de extra tijd, beroofde Zwartewaal van de zege in de uitwedstrijd bij TransvaliaZW. De tegen de bescheiden geklasseerde Rotterdammers overigens maar moeizaam scorende ploeg van trainer Ron Klein leek door een treffer van Dion van Gilst lange tijd op weg naar de winst. Tot aan het moment van de penalty: 1-1.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant