De clubkampioenschappen bij het Brielse Brinio verliepen succesvol.
De clubkampioenschappen bij het Brielse Brinio verliepen succesvol. Foto: pr

Vier nieuwe clubkampioenen bij gymnastiekclub Brinio

Actueel 795 keer gelezen

Brielle - Angie Lilles, Bob Veldkamp, Nina Pijnaken en Rince An de Jong werden op de jaarlijkse club dag van GV Brinio door de jury beloond met de meeste punten voor hun oefeningen en werden daarmee de nieuwe clubkampioenen.

De kleuters openden de druk bezochte clubdag in sporthal Dukdalf in Brielle met koprollen, balanceeroefeningen en klim- en klauterkunsten.

Recreatie
Angie Lilles, Luna Alderliesten, Evelien Petersen, Meija van der Heiden, Bob van Sliedregt, Luca Jongejan en Bob Veldkamp wonnen vervolgens de wedstrijden bij de recreatiemeisjes en -jongens. Met Anna de Jonge en Magali Aubrain op de eerste plaats.

Divisie
Bij de turnsters vijfde en zesde divisie wonnen Nina Pijnaken en Bridget Esser. Lauren van Velde en Damanja Hoogenboezem werden tweede en brons was er voor Claudia Koelemeijer en Rosalie Oudshoorn.

Selectie
Alyssa v.d. Heijden, Daphne Heller, Rince An de Jong, Myrna Kattestaart en Kyra Hagen wonnen goud bij de selectietunsters. Zilver was er voor Miraely Littel, Nicole Rijsdijk, Tessa Simons en Lotte Schoordijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant