Afbeelding
Foto: PR

Chelsey een knuffelbeer die blaft!

Actueel 646 keer gelezen

Spijkenisse - Chelsey is een teefje van 4 jaar en echt een grote schat. Ze zat eerder in het asiel en is retour gekomen, omdat zij in huis haar gezin verdedigde tegenover andere honden. Dus eigenlijk deed ze haar 'werk' met iets te veel enthousiasme. Dat wil nog niet zeggen dat ze geen andere honden tolereert, buiten wil ze met alle honden wil spelen, een grote spelboog en spelen maar.

Chelsey kan goed een paar uurtjes alleen thuis zijn, vindt autorijden geen probleem en vertelt je ook nog eens netjes als er mensen rondom uw huis zijn, wat wil je nog meer? Ze houdt van lange wandelingen en loopt dan netjes aan de lijn, maar ook los luistert ze erg goed als ze aan jou gewend is. Haar grootste hobby is toch wel knuffelen en dat vinden wij ook helemaal niet erg, er wordt wat af geknuffeld hier. Zou het niet fijner zijn als ze kan knuffelen met haar nieuwe familie?

Wil je kennis met de knuffelkoningin komen maken? Stuur dan een e-mail naar doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl met informatie over jezelf, jouw woonsituatie, gezinssamenstelling en jouw verwachtingen. Wie weet kunnen wij dan een afspraak met jou maken. Bellen mag natuurlijk ook, telefoon 088-34 37 131, of kijk eens op onze website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-Spijkenisse

Asiel:

Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Markenburgweg 1
3202 LH Spijkenisse
Tel: 088-3437112
E-mail: spijkenisse@dierenopvang.com
Website: www.asielen-rijnmond.nl
Openingstijden: ma-za: 10:00-16:00

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant