Afbeelding
Foto: PR

Kont van het Paard sessions en hersengymnastiek

Actueel 280 keer gelezen

Brielle - Zaterdag 3 februari om 22.30 uur is de derde editie van "Kont van het Paard sessions". De avond word gehost door de Hellevoeter James Gitaar en er treedt een aantal artiesten op.

Amado begon als zanger in de band New York Diesel en ging daarna naar de Herman Brood Academie. Hij werd lead singer in Black Sun. N.Y Diesel ging door als Red Cherry. Ook werd de band Iviouss opgericht. Na de lancering van single Snowman op Spotify, besloot Amado toch solo te gaan.

Kirstie DiAlegria is een belgische song-writer uit Antwerpen. Begin December 2015 bracht ze haar eerste EP "Brighter Days" uit, met daarop 5 songs. Kirstie maakt popmuziek met een vleugje jazz,blues, country en rock.

No Pasa Nada, een singer/songwriterduo uit Beverwijk. No Pasa Nada speelt eigen liedjes, van kleine singer/songwriter nummers tot uitbundige meestampers. Melancholisch en melodieus met een stevige bite en een overtuigende live performance. No Pasa Nada bestaat uit Leon Joshua en Guido Zon.

James Gitaar speelt voornamelijk covers in het pop rock genre, de nummers die op z'n setlist staan zijn nummers die hem raken, dat ziet en voelt het publiek tijdens zijn optredens. Gitaar speelde in verschillende bands en beklom zelfs ooit het podium van poptempel Paradiso. Tegenwoordig is hij veel te horen op huiskamerconcerten, feesten en in muziekcafés. Nu speelt hij vooral solo en is hij medeorganisator, host en performer van acoustic stage. James schrijft ook zelf en tussen de covers door laat hij soms eigen werk horen, als de setting daarom vraagt. Een optreden van James Gitaar laat zien dat liefde voor muziek en entertainment een fijne combinatie zijn voor het publiek. James zal ook vrijdagavond 2 februari al op het podium staan maar dan solo vanaf 22.30 uur tot ongeveer 01.00 uur

Op zondagmiddag 4 februari is het weer tijd voor de maandelijkse quizmiddag. De quiz word op dezelfde wijze gespeeld als de vrijdagavond quiz. 4 rondes met de meest uiteenlopende vragen en categorieën. De quiz start om 15.00 uur en eindigt omstreeks 17.00 uur. Deelname is gratis reserveren word aangeraden in verband met het aantal plaatsen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant