Het was een feestje met slingers, ballonnen, taart spelletjes én natuurlijk een diploma
Het was een feestje met slingers, ballonnen, taart spelletjes én natuurlijk een diploma Foto: PR

Letterdiploma en avi-diploma voor leerlingen CBS Anker

Actueel 545 keer gelezen

Brielle – Vrijdag 2 februari was het feest in groep 3/4 van CBS Anker in Brielle. De kinderen in groep 3 hebben hun letterdiploma gehaald en de kinderen in groep 4 hebben hun avi-diploma gehaald.

Twee weken geleden heeft groep 3 kern 6 van Veilig Leren Lezen afgerond. De kinderen kennen nu alle letters, een hele prestatie. De kinderen van groep 4 hebben vorige week ontzettend hun best gedaan op de leesttoetsen. Kortom, zowel groep 3 als groep 4 verdiende een feestje! Het was een feestje met slingers, ballonnen, taart spelletjes én natuurlijk een diploma. De kinderen hebben lettermutsen geknutseld en een letterspeurtocht door de school gedaan. Aan het einde van de ochtend kwamen alle ouders als verrassing de klas in en kreeg ieder kind zijn of haar diploma en een mooie roos uitgereikt. Ze hebben de ochtend afgesloten met een glaasje kinderchampagne. Zij zijn trots op de kinderen!

Open dag
Wilt u ook eens een kijkje komen nemen op deze school? Dat kan op woensdag 21 maart aanstaande. Alle scholen van VCO de Kring zetten dan de deuren open voor nieuwe ouders en kinderen om een goede indruk te krijgen van de school. Ze zien u graag de 21ste. U bent van harte welkom!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant