Dirigent Cees Kramer Sr. neemt afscheid van het dagorkest.
Dirigent Cees Kramer Sr. neemt afscheid van het dagorkest. Foto: PR

Dagorkest VPR neemt afscheid van dirigent

Actueel 767 keer gelezen

Brielle - Het Dagorkest VPR is een blaasorkest met muzikanten van Voorne, Putten en Rozenburg. Sinds de oprichting in 2000 wordt onder leiding van dirigent Cees Kramer Sr. met veel passie en plezier samengewerkt om op de meest uiteenlopende plaatsen een mooi en gevarieerd muziekprogramma te kunnen bieden.

Op zaterdag 17 februari 2018, 20.00 uur, geeft het Dagorkest VPR haar jaarlijkse concert in het BREStheater te Brielle. Onverwacht markeert dit concert helaas het einde van de lange en succesvolle muzikale carrière van Cees Kramer Sr. Het Dagorkest zal hem heel erg gaan missen. Voor dit concert werkt het Dagorkest samen met het in de regio bekende popkoor 'That's it'.

Het thema van deze avond is de wereld en de big band. In het eerste deel wordt een aantal wereldge- beurtenissen muzikaal beschreven, zoals de kruistochten, de ontdek- kingsreizen van Columbus, de reis naar de maan van Apollo 11 en de inspanningen van de Rainbow Warrior voor behoud van de oceanen. Inr het tweede deel presenteert het Dagorkest zich in big band opstelling en brengt dan met het koor veel bekende en swingende melodieën ten gehore.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant