Het gemis van Lisa en het verdriet daarvan, begint nu wel zijn tol te eisen
Het gemis van Lisa en het verdriet daarvan, begint nu wel zijn tol te eisen Foto: PR

Georganiseerde zoektocht naar vermiste Lisa

Actueel 668 keer gelezen

Rockanje - Tijdens een wandeling in de bossen bij de Meidoorn in Rockanje op eerste kerstdag, is het hondje Lisa aangevallen door een grote hond. Beiden waren aangelijnd. Tijdens het korte gevecht is Lisa uit haar tuigje geraakt en weggerend. Ze zijn meteen volop aan het zoeken gegaan, maar helaas....

De vermissing is direct op Facebook vermeld. Ook de sites over vermiste huisdieren hebben het op hun site gezet. In korte tijd waren er heel wat mensen mee bezig tijdens hun wandelingen. Overal zijn flyers opgehangen bij ingangen van wandelgebieden en kleine flyers met telefoonnummers uitgedeeld aan wandelaars om meteen te kunnen bellen als Lisa gezien wordt. Er zijn verschillende zichtmeldingen geweest. Ook zijn er vangkooien geplaatst en speurhonden ingezet en 's nachts zijn er mensen op bepaalde plaatsen gaan posten.

Helaas heeft dat nog geen resultaat opgeleverd. Zelf is de eigenaar nog iedere dag op pad. Het gemis van Lisa en het verdriet daarvan, begint nu wel zijn tol te eisen. Zondag 18 februari organiseren zij een zoektocht naar Lisa in het gebied tussen Oostvoorne en Rockanje. Hiervoor heeft zich al een aantal mensen aangemeld, maar nog niet voldoende. Indien u mee wilt komen zoeken, kunt u zich aanmelden per email: gerhoenders60@live.nl. Graag met voor- en achternaam en 06 nummer. U ontvangt alle informatie per email.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant