Afbeelding
Foto: PR

Grensverleggend Voorne-Putten

Actueel 554 keer gelezen

Regio - In 2017 werd al een flinke toename in Belgische en Duitse bezoekers geconstateerd en ook dit jaar gaat Voorne-Putten de grenzen over. Op de Vakantiesalon Antwerpen, Boat in Düsseldorf, Fiets- en wandelbeurs in Gent en de Urlaubmesse in Essen heeft Marketing OP Voorne-Putten, de regionale marketingorganisatie, in samenwerking met promotiepartners en ondernemers de veelzijdigheid van Voorne-Putten onder de aandacht gebracht.

Waar de Belgische bezoekers veel interesse hebben in de fiets- en wandelmogelijkheden op het eiland, zijn de mooie stranden in de nabijheid van leuke stadjes voor de Duitsers een reden om ons eiland te bezoeken.

Irma van Oosten, directeur Marketing OP Voorne-Putten 'Naast het persoonlijke contact waarin we de bezoekers zeer gerichte informatie kunnen geven zijn de beurzen voor ons ook een ondersteuning van onze uitgebreide on-line marketingactiviteiten. Bezoekers laten hun gegevens achter waardoor wij op jaarbasis ca. 30.000 digitale nieuwsbrieven kunnen versturen. Op deze manier kunnen we ook extra aandacht geven aan de seizoensverlengende activiteiten op Voorne-Putten'.

In samenwerking met ondernemers is er voor 2018 een nieuwe accommodatiebrochure ontwikkeld en is ook het inmiddels bekende HIER OP Voorne-Putten weer uitgebracht.

Omdat ook de bewoners bewust te maken van alles wat hun nabije omgeving te bieden heeft wordt het magazine inclusief de gratis Voorne-PuttenPas in maart huis-aan-huis verspreid op het eiland. Houdt dus de brievenbus in de gaten!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant