De voetbalbestuurders 'met zitvlees' waren voor de 30ste keer bijeen voor hun jaarlijkse diner, dit keer in Zwartewaal. * Foto: Jos UIjtdehaage.
De voetbalbestuurders 'met zitvlees' waren voor de 30ste keer bijeen voor hun jaarlijkse diner, dit keer in Zwartewaal. * Foto: Jos UIjtdehaage. Foto: Jos Uijtdehaage

Oud-bestuursleden met zitvlees op herhaling in 't Fust

Actueel 518 keer gelezen

Zwartewaal - Vorige week vrijdagavond gingen de (oud) bestuursleden met zitvlees (15 jaar of meer in het bestuur) van de voetbalverenigingen van Voorne-Putten samen met hun en echtgenotes op herhaling in restaurant 't Fust in Zwartewaal voor hun jaarlijkse diner op eigen kosten.

Het was alweer de 30ste keer dat het 'bobo-diner' werd gehouden en 't Fust, waar ook in de twee voorgaande jaren werd gedineerd was opnieuw de gewaardeerde plaats van handeling.

Presentje
Ben Beukers organiseerde het etentje voor de laatste keer en werd voor zijn inspanningen van de afgelopen jaren beloond met een presentje. Jan Gotschall gaat de taak van Beukers overnemen. De bloe- men werden dit keer gesponsord door het bedrijf Alpha Trans. Dit jaar bestond het gezelschap uit Teun vd Berg (Wit Rood Wit), Ben Beukers (Hellevoetsluis), Jan Gottschall (Rockanje), Piet van Rij (Rockanje), Arie Snoeij (Rockanje), Hans Brinkman, Wim Luijendijk allen met hun partners en de weduwen van de overleden PFC-bestuursleden Henk Gouwens en Cees v Trigt.

Veranderingen
Natuurlijk waren de veranderingen in het voetbal op Voorne-Putten, waar de zondagclubs op OHVV na, volledig zijn verdwenen het onder- werp van geanimeerde gesprekken.

Foto: Jos Uijtdehaage

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant