Afbeelding
Foto: PR

Rollen met Daantje!

Actueel 941 keer gelezen

Spijkenisse - Daantje is een charmante, ietwat compacte, gecastreerde kater van 7 jaar oud. Met intens verdriet heeft zijn eigenaar hem afgestaan wegens ziekte en hem daardoor de zorg niet meer kon geven die hij nodig heeft.

Bij zijn vorige eigenaar was hij enig kind en schitterde iedere dag weer in zijn eigen voorstelling 'rond rollen met Daan', ook controleerde hij dagelijks of het balkon nog kat vrij was. Daan is ook wel in voor een spelletje en gezien zijn aanleg om snel wat gewicht erbij te krijgen, is het aan te raden om dit ook dagelijks met hem te doen.

Men is Daantje op dit moment nog beter aan het leren kennen, maar tot nog toe heeft hij al aardig wat harten gestolen van de eigen mensen. Nieuwsgierig? Stuur een mail naar kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl en vermeld hierin wat informatie over jezelf, woonsituatie, gezinssamenstelling, ervaring en wensen. Wie weet ligt Daantje binnenkort bij jou te rollen! Of neem eens een kijkje op de website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-Spijkenisse

Asiel:

Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Markenburgweg 1
3202 LH Spijkenisse
Tel: 088-3437112
E-mail: spijkenisse@dierenopvang.com
Website: www.asielen-rijnmond.nl
Openingstijden: ma-za: 10:00-16:00

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant