Winnares Yara Hoogvliet kreeg een boekenbon uitgereikt van de sectie Nederlands
Winnares Yara Hoogvliet kreeg een boekenbon uitgereikt van de sectie Nederlands Foto: PR

Voorleeswedstrijd op het Maerlant College

Actueel 653 keer gelezen

Brielle - Woensdag 21 februari was het dan zover; de voorleeswedstrijd voor de brugklassen 1H, 1J, 1K, 1L, 1M, 1N. In elke klas was er in de klas gelezen en er was een tens voorleeskampioen uitgekozen.

Deze kampioenen deden vervolgens op woensdagmiddag in een vol Atrium hun best om te strijden voor de eer van hun klas. Amy Vervat, Yara Hoogvliet, Anne Bisschop, Anida Hasanovic, Nova Klootwijk en Annabelle Ruben waren de kandidaten voor deze voorleeswedstrijd. Veel klasgenoten moedigden de zes dames aan, soms zelfs met spandoeken en heel veel applaus. Maar als er voorgelezen werd, was het gelukkig muisstil.

De jury bestaande uit Karin Ziekman (teamleider brugklassen) en Lauret Tromp (bibliothecaris) hadden het best moeilijk om de allerbeste voorlezer te vinden. Alle voorlezers hadden het super goed gedaan. Toch werden er twee genoemd als finalisten: Anida (1L) en Yara (1J).

Deze laatste werd uiteindelijk benoemd tot 'Voorleeskampioen 2018'. Ze kreeg een boekenbon aangeboden van de sectie Nederlands. Van harte gefeliciteerd met dit resultaat!

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant