Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage
video

Een geslaagde open dag bij DukdalfBRES!

Actueel 531 keer gelezen

video Brielle - Na een grootscheepse verbouwing vond vorige week de officiële opening plaats van Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES. Vervolgens was het afgelopen zaterdag tijd voor een open dag met aansluitend een feestelijk avondprogramma.

Op 29 januari 2018 is het sport- en cultuurhuis na een intensief voorbereidingstraject voor het eerst in gebruik genomen. Een uniek concept dat dé plek voor alle Briellenaren is geworden! DukdalfBRES wordt bewoond door Sportcomplex Dukdalf, BREStheater en Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta. Daarnaast hebben Speelotheek de Raasdondertjes en Centrum Vrijwilligerswerk hier ook een plek gevonden. Allen toegankelijk via één ingang en voorzien van één balie. 

Afgelopen zaterdag was er een open dag. Overal in het gebouw waren deze middag verschillende activiteiten voor groot en klein. Ook kon men meedoen aan twee bakwedstrijden: 'Heel Brielle Bakt' (vanaf 13 jaar) en een 'Cupcakecup' voor de jongere baktalenten. Ter afsluiting van de open dag was er ook nog een feestelijk avondprogramma met een miniconcert van de Brielse societyzanger Ger Vos.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Bekijk hieronder de video van Peter Heine:

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant