Negen punten in acht dagen stemmen Zwartewaal-trainer Ron Klein wel tot tevredenheid. * Archieffoto: Wil van Balen.
Negen punten in acht dagen stemmen Zwartewaal-trainer Ron Klein wel tot tevredenheid. * Archieffoto: Wil van Balen. Foto: Wil van balen

Zwartewaal en Vierpolders winnen, slechte beurt Brielle

Actueel 455 keer gelezen

Voorne - Zwartewaal en Vierpolders en OVV wonnen afgelopen zaterdag. Brielle daarentegen maakte een slechte beurt door een 3-6 nederlaag tegen degradatiekandidaat SHO.

Brielle miste verdediger Carlos Ramos node in een centrum dat nu werd ingevuld door Lonny Mendes Fernandes en Marcel van den Berg. SHO counterde de ploeg van trainer Stanley Rieborn, die door goals van Duijnstee, Soares en Van Dommelen nog met 3-1 voorkwam uit nadat het 3-3 was geworden en de thuisclub massaal op jacht ging naar de winnende goal: 3-6.

'Lekker'
Zwartewaal klopte op eigen veld TransvaliaZW met 5-0, nadat de ploeg van trainer Ron Klein de doordeweekse inhaalwedstrijd bij SV Simonshaven ook al winnend had afgesloten: 0-7. 'Met de 2-4 winst van vorige week bij RDM, komt dat op negen winstpunten in tijd van acht dagen,' rekende Klein. 'Dat is wel even lekker'.

Stoffers
Twee goals van Glenn Stoffers hielpen Vierpolders langs PSV Poortugaal (0-2) en steviger op de tweede plaats van de ranglijst in de vierde klasse G, waar koploper OVV door een afgetekende 10-0 zege op RDM weer een stapje dichter bij de titel kwam, die eind april op zijn vroegst definitief kan worden binnen gehaald. Pascal van Hulst scoorde weer vier keer en is nu topscorer van Brielle/Westvoorne.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant