Afbeelding
Foto: PR

Week van het jonge kind op Kinderdagverblijf Watergeusje

Actueel 585 keer gelezen

Brielle - De week van 15 tot en met 20 april was de week van het jonge kind. Zo ook op kinderdagverblijf het Watergeusje, onderdeel van Kinderopvang Humanitas, in Brielle.

Thema dit jaar was: "Gezond opvoeden, waar leg jij de grens?" een breed thema over grenzen stellen in de opvoeding. Onderwerpen binnen dit thema waren o.a. voeding, bewegen, mediaopvoeding, het stellen van grenzen, alles waar je als opvoeder mee te maken krijgt tijdens de opvoeding.

Op Kinderdagverblijf Watergeusje hebben ze ook aandacht besteed aan dit onderwerp, en de ouders vragen voorgelegd over deze onderwerpen. Voor de kinderen waren er extra activiteiten georganiseerd.

Zo is de natuurklas Brielle de verjaardag van kikker wezen vieren. De kinderen maakte samen met Martine en Marjolein van de natuurklas een verjaardagstaart voor kikker, met spullen uit de natuur, en zochten met een vergrootglas naar beestjes in het gras en de aarde.

Met Ildiko hadden ze een hele fijne yoga les gevolgd. Tijdens deze les gingen ze in hun droom op bezoek bij de kinderboerderij, en bewogen ze ons net als de dieren.

Van Martine hebben ze zumba les gehad, en konden de kinderen heerlijk bewegen op vrolijke muziek.

Ze hadden met elkaar een leerzame, maar zeker ook een gezellige week op Kinderdagverblijf Watergeusje !!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant