Richard Zebregs kon het verschil voor Rockanje ook niet maken tegen koploper NSVV. * Foto: Wil van Balen.
Richard Zebregs kon het verschil voor Rockanje ook niet maken tegen koploper NSVV. * Foto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

NSVV te sterk voor Rockanje, Zwartewaal sluipt omhoog

Actueel 258 keer gelezen

Rockanje/Poortugaal - Koploper NSVV was afgelopen zaterdag te sterk voor Rockanje: 0-2. Zwartewaal won met 0-3 bij PSV Poortugaal en zag veel concurrenten verliezen.

Rockanje kan ondanks de nederlaag tegen NSVV echter nog altijd (en zelfs direct) aan degradatie kan ontsnappen. Zinkwegse Boys en Pernis verloren ook en blijven binnen bereik.

Minder
Minder was de zege van NBSVV, dat Rockanje nu weer tot op een punt is genaderd. Het blijft met nog vier duels te gaan ongekend spannend in de staart van de derde klasse D.

Derde plaats
Zwartewaal kan bij winst in het duel dat het nog tegoed heeft tegen FC Vlotbrug, naast Spartaan '20, dat bij Vierpolders verloor, op de derde plaats in de vierde klasse G komen. Ook BZCZuiderpark verloor en werd door Zwartewaal gepasseerd. Het verliezende Hekelingen werd afgeschud door de ploeg van trainer Ron Klein.

Nacompetitie
'Als we op de derde plaats kunnen eindigen is de kans op nacompetitie groot,' weet Ron Klein. 'Het zou prachtig zijn als we de competitie met zo'n toetje zouden beëindigen.' Bart Rollof en Ferry en Danny van der Spuij scoorden voor Zwartewaal in Poortugaal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant