Rein van Noord won de wisseltrofee in de competitie van biljartclub K.O.T.
Rein van Noord won de wisseltrofee in de competitie van biljartclub K.O.T. Foto: pr

Biljartvereniging 'Krijt Op Tijd' sluit competitie af

Actueel 606 keer gelezen

Brielle - Rein van Noord is de verrassende winnaar van het biljartspel 'libre'. Met de bekendmaking van de winnaars van liefst 4 verschillende competities heeft de senioren biljartvereniging 'Krijt Op Tijd' het seizoen afgesloten.

In de sfeervolle biljartzaal in het souterrain van het appartementencomplex Les Rives aan de Oever in Brielle werden de bekers en wisselprijs uitgereikt. Twee aparte competities 'libre', een competitie 'bandstoten' alsmede het moeilijke 3-bandenspel mochten een winnaar begroeten.

Eigen winnaars
Het bandstoten is gewonnen door Theo de Nijs. Bij de 3-banden competitie is Hans Esser de beste. De verschillende competities 'libre' op de maandag en de woensdag hadden ieder zijn eigen winnaar. Jan Bijl voor de maandag en Rein van Noord van de woensdag.

In een onderlinge wedstrijd hebben zij gestreden om het 'all over' kampioenschap libre 2017-2018. Een strijd in 30 beurten die lange tijd elkaar in evenwicht hield.

Het waren de gemiste 'makkelijke' kansen die er uiteindelijk een spannende wedstrijd van maakte. Uiteindelijk is het Rein van Noord geworden die zich kampioen mag noemen en de wisseltrofee mee naar huis neemt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant