Jesper Lakerveld scoorde voor Vierpolders in de derby tegen Abbenbroek. * Foto: Wil van Balen.
Jesper Lakerveld scoorde voor Vierpolders in de derby tegen Abbenbroek. * Foto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Vierpolders op koers, Brielle grijpt naast bekerfinale

Actueel 523 keer gelezen

Vierpolders/Woerden - Vierpolders liet in de derby tegen Abbenbroek geen steken vallen en blijft met een 3-0 zege stevig op de tweede plaats in de vierde klasse G. Brielle verloor na strafschoppen in het bekerduel bij Sportlust '46 in Woerden en loopt daardoor de finale mis.

Nacompetitie halen en als het even kan promoveren. Dat is de missie van trainer Paul Bestebreur met Vierpolders.

Flow
De flow waarin de ploeg van de Coosenhoek momenteel zit zou volgende week zaterdag wellicht zelfs de ongeslagen status van kampioen OVV kunnen doorbreken...
Jesper Lakerveld, Patrick Scheerhoorn en Ricardo Nijsen zorgden voor de 3-0 zege van Vierpolders in de derby met het altijd lastige en onvoorspelbare Abbenbroek.

Voorsprong
Brielle dat tal van oorzaken vijf (!) basisspelers miste voor de halve finale in het bekertoernooi bij Sportlust '46 in Woerden, verspeelde een 0-1 voorsprong (treffer Stevie Soares). Met de hard werkende en overtuigend spelende A-junioren Julian de Geus, Colin Schoors en Robin Bos, worstelde Brielle zich na de 1-1 van de thuis- club naar de beslissende strafschoppenserie. Keeper Deshney Hoornweg stopte twee penalty's, maar dat was niet genoeg. Sportlust won toch: 4-3.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant