Afbeelding
Foto: RWS

Werkzaamheden Vaanplein

Actueel 374 keer gelezen

Regio - In verband met grootschalige asfaltwerkzaamheden dienen diverse wegvakken op de A15 en A29 ter hoogte van het knooppunt Vaanplein tijdelijk voor alle verkeer te worden afgesloten.

Dit betreft:

  1. Hoofdrijbaan van de A29 Rechts (Rotterdam – Bergen op Zoom) t.h.v knooppunt Vaanplein
  2. Verbindingsweg van de A15 Parallelrijbaan Links (Ridderkerk - Rozenburg) naar de A29 Rechts (Rotterdam – Bergen op Zoom)
  3. Verbindingsweg van de A15 Parallelrijbaan Rechts (Rozenburg - Ridderkerk) naar de A29 Rechts (Rotterdam – Bergen op Zoom
  4. Toerit 20 (Barendrecht) naar de A29 Rechts (Rotterdam – Bergen op Zoom)

De afsluitingen vinden plaats van vrijdag 11 mei 22:00 uur tot maandag 14 mei 05:00 uur

Of zoveel langer of korter dan noodzakelijk. Bij slechte weersomstandigheden kan het werk uitgesteld worden.

Omleidingen:

  1. Het verkeer komende vanuit Rotterdam (Vaanweg) en gaande in de richting van Bergen op Zoom / Zierikzee / Oud-Beijerland wordt ter plaatse met gele borden omgeleid via de A15, A16 en de A17. (Omleidingsroute R)
  2. Het verkeer komende vanuit Rotterdam / Ridderkerk / Gorinchem en gaande in de richting van Bergen op Zoom / Zierikzee / Oud-Beijerland wordt ter plaatse met gele borden omgeleid via de A16 en de A17. (Omleidingsroute R)
    Het verkeer komende vanuit Rotterdam / Ridderkerk en gaande in de richting van Barendrecht wordt ter plaatse met gele borden omgeleid via afrit 20 (Barendrecht / Rotterdam-IJsselmonde).
  3. Het verkeer komende vanuit Europoort / Maasvlakte en gaande in de richting van Bergen op Zoom / Zierikzee / Oud-Beijerland wordt ter plaatse met gele borden omgeleid via de A15, A16 en de A17. (Omleidingsroute R)
    Het verkeer komende vanuit Europoort / Maasvlakte en gaande in de richting van Barendrecht-Carnisselande / Vaanpark wordt ter plaatse met gele borden omgeleid via de parallelrijbaan van de A15 Rechts (Rozenburg – Ridderkerk), afrit 19 (Rotterdam-Charlois / Rhoon), Groene Kruisweg en de Rhoonse baan. (Omleidingsroute K)
  4. Het verkeer komende vanuit Barendrecht en gaande in de richting van Bergen op Zoom / Zierikzee / Oud-Beijerland wordt ter plaatse met gele borden omgeleid via de A15, A16 en de A17. (Omleidingsroute R)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant