Afbeelding
Foto: PR

Theaterseizoen 2018-2019 komt in zicht!

Actueel 215 keer gelezen

Brielle - Een belangrijk moment voor elke theaterliefhebber: het moment dat het programma voor het nieuwe theaterseizoen gepresenteerd wordt en de bestelformulieren ingevuld kunnen worden.

Bij BREStheater in Brielle wordt er al maanden hard aan gewerkt. Want het is niet zomaar wat. Bekend en nieuw talent moeten worden binnengehaald. De theaterbrochure moet met zorg worden gemaakt. En de bezoekers geïnformeerd. Geen simpel klusje dus, voor de dames in het team. En zij runnen het theater zeker niet alleen! Rond de 30 vrijwilligers werken wekelijks mee als technicus, zaalwacht of bestuurslid.

En alles valt samen op die éne avond… 12 mei dit jaar. Dan wordt de foyer al vroeg in de middag klaargestoomd voor meer dan 300 Vrienden van het theater en hun gasten. Om 17.00 uur wordt het splinternieuwe programma online gezet, zodat iedereen kan bekijken welke artiesten vanaf september Brielle gaan aandoen op hun tour door de Nederlandse theaters. Vanaf 19.30 uur gaan de deuren open en kunnen de Vrienden het programmaboekje inzien en beginnen met het invullen van de bestelformulieren om zo snel mogelijk hun favoriete avonden en theaterstoelen vast te leggen. Daarna start om 20.30 uur de preview met korte voorstellingen voor de gelukkigen die een plekje in de theaterzaal hebben weten te bemachtigen. Zo vangen zij al een glimp op van artiesten die zij zéker niet moeten missen. Overigens kost Vriend worden slechts 15 euro per jaar voor iedereen die BREStheater een warm hart toedraagt, een mooi prijsje voor het recht om als eerste kaarten te bestellen.

Op 23 mei staat voor iedereen de seizoensbrochure met bestelformulier in het Briels Nieuwsland. De formulieren kunnen dan worden ingevuld en toegestuurd. En vanaf vrijdag 25 mei 9.00 uur is het mogelijk kaartjes online te bestellen via www.brestheater.nl.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant