Danny van der Spuij scoorde twee keer voor Zwartewaal in het duel tegen BZCZuiderpark. * Foto: Wil van Balen.
Danny van der Spuij scoorde twee keer voor Zwartewaal in het duel tegen BZCZuiderpark. * Foto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Zwartewaal verstevigt plek 3 na zege op BZCZuiderpark

Actueel 301 keer gelezen

Zwartewaal - Zwartewaal versloeg afgelopen zaterdag BZCZuiderpark met 6-2 en verstevigde mede door de nederlaag van Spartaan '20 bij Abbenbroek de derde plaats in de vierde klasse G.

De ploeg van trainer Ron Klein miste de nodige basisspelers voor de inhaalwedstrijd aan de Zwartewaalse Sluisweg.

Vakantie
Zo hadden Ferry van der Spuij en Bart Rollof tijdens de inhaalronde vakanties gepland, moest Ramon de la Haye werken en kampten Jimmy Fenijn en Rick Abrahams met blessures. Dat weerhield de thuisclub er echter niet van om er tegen het na een indrukwekkende competitiestart (met de eerste periodetitel als beloning) ver teruggevallen BZCZuiderpark lustig op los te scoren.

Nacompetitie
'De nacompetitie komt steeds dichterbij,' besefte Ron Klein na de ruime zege van zijn team. 'We hebben nu een gaatje van drie punten met Spartaan '20 en nog alle kansen om zelf de derde periodetitel te winnen. Mochten we die periode mislopen, dan geeft de derde plaats recht op de vervangende periodetitel die OVV pakte. Dus als we op de derde plaats kunnen eindigen, kunnen we ons opmaken voor een mooi extraatje.' Kevin van Overbeek (2x), Danny van der Spuij (2x) en Jamie van Esch (2x) scoorden.

Foto: Wil van Balen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant