Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Zwaar ongeval met zes gewonden op Schrijversdijk

Actueel 5.773 keer gelezen

Brielle - Op de N218 ter hoogte van de Schrijversdijk heeft zaterdagmiddag een zwaar ongeval tussen twee auto's plaatsgevonden. Er vielen zes slachtoffers. Onder de gewonden was ook een driejarig kindje. Alle slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd voor onderzoek.

Door nog onbekende oorzaak kwamen twee afslaande auto's met elkaar in botsing. Eén van de twee voertuigen kwam hierna op zijn kant terecht. Hulpdiensten waren snel ter plaatse, waaronder het Mobiel Medisch Team. Zij boden de eerste hulp aan. Er werden meerdere ambulances gealarmeerd, evenals de Officier van Dienst - Geneeskundig en de traumahelikopter. Twee inzittenden zaten bekneld in de auto's, daardoor werd er opgeschaald naar middelhulpverlening.

Een aantal brandweerlieden was onderweg naar een uitje van de Vrijwillige Brandweervereniging Oostvoorne toen de pieper ging. Voor twee partners van de uitrukploeg, die waren meegereden naar het uitje, werd dit dus een bijzondere middag. Zo konden zij een keer van dichtbij zien wat hun partners doen bij een hulpverlening. De blusploegleden van Oostvoorne zijn na hun inzet, alsnog richting hun uitje gegaan. 

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto's: Wil van Balen 


 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant